top of page

7. Ulusal Fıtık Kongresi-İZMİR

7. Ulusal Fıtık Kongresini 3-6 Ekim 2019 tarihleri arasında Wyndham Grand Hotel – İzmir’de gerçekleştirdik. Yurt içi ve yurt dışından fıtık konusunda deneyimli birçok bilim adamının katıldığı ve fıtık cerrahisi konusunda güncel ve son gelişmelerin aktarılıp tartışıldığı verimli bir kongre süreci yaşadık. Kongreye düzenleme ve katılım aşamasında katkıları olan, başta kongre başkanı sayın Prof.Dr.Sinan ERSİN olmak üzere, tüm değerli hocalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ana temasını "Fıtık Cerrahisinde Güncel Yaklaşımlar'" olarak belirlediğimiz bu kongremizde minimal invaziv girişimler, robotik cerrahi gibi bir çok konu ele alındı ve kapsamlı bir kongre programı gerçekleştirildi.

Her seferinde olduğu gibi bu kongrede de konusunda saygın yerlere sahip uluslararası ve ulusal konuşmacılar panel ve konferanslarla güncel bilgilerini bizlerle paylaştılar. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ameliyathanelerinden kongre merkezine aktarılan ameliyatlar sayesinde yetkin fıtık cerrahlarının yaklaşım biçimlerini, kullandıkları teknikleri ve çözüm önerilerini canlı olarak izleme imkanına sahip olduk.

KONGRE DÃœZENLEME KURULU

Kongre Başkanı

Sinan ERSÄ°N

Kongre Sekreterleri

Atıl ÇAKMAK Hakan GÖK

FITIK DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Melih PAKSOY (Başkan) Nuri GÖNÜLLÜ (Başkan yardımcısı) Zafer MALAZGİRT (Sekreter) Metin ERTEM (Üye)

YEREL DÃœZENLEME KURULU

Cengiz AYDIN Batuhan DEMİR Özgür FIRAT Erdinç KAMER Eray KARA Erkan OYMACI Taylan SEZER Tarkan ÜNEK Mehmet ÜSTÜN Mehmet YILDIRIM

bottom of page